Casa a Santa Cristina d' Aro

Casa
 • 
Santa Cristina d' Aro
4
 habitacions
3
 banys
284
 m2
Construït en 
1990
En Venda
550.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva llar ideal a la Urbanització Mas Trempat!

Aquest espectacular xalet independent, situat entre Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro, us ofereix la tranquil·litat d'una zona residencial habitada durant tot l'any. Amb 284 m² construïts i una parcel·la de 574 m², aquesta propietat és perfecta per gaudir en família.

En entrar, et rebràs amb un ampli rebedor amb armari encastat. La gran cuina office, equipada amb zona de menjador i xemeneia, és el lloc perfecte per reunir els teus éssers estimats. A més, l´ampli menjador amb molta llum natural i una altra xemeneia s´obre a una terrassa amb vistes obertes, ideal per relaxar-te al final del dia.

La zona de nit compta amb habitacions dobles i en suite, totes amb terrasses privades. El xalet disposa d´un dormitori a la planta baixa i la possibilitat d´instal·lar un ascensor per a més comoditat. Els banys són complets i estan distribuïts estratègicament per a més funcionalitat.

L'exterior no es queda enrere: un jardí ampli amb possibilitat de dissenyar una piscina al vostre gust i una terrassa amb barbacoa per gaudir d'àpats a l'aire lliure. La urbanització també ofereix una piscina comunitària, zones enjardinades i parcs infantils.

A més, la propietat inclou un ampli garatge d´uns 80 m² amb sala tipus celler i sala de màquines. La construcció s'ha realitzat amb materials d'alta qualitat, incloent fusteria interior de melis i exterior de fusta, calefacció a gasoil i aire condicionat en algunes estances.

Ubicada a només 5 minuts amb cotxe de les platges de Sant Feliu, S'Agaró i Platja d'Aro, ia mitja hora de Girona i una hora de Barcelona i la frontera francesa, aquesta casa és una joia que no pots deixar escapar.

Veuen a visitar-la i enamórate!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!