Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
6
 habitacions
3
 banys
270
 m2
Construït en 
1930
En Venda
360.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única al cor de Llagostera!

Aquesta majestuosa casa adossada dels anys 30 ofereix una combinació perfecta d´història i potencial. Amb una superfície construïda de 270 m² i 180 m² útils, la propietat es distribueix en tres plantes, brindant amplis espais per adaptar-se a les teves necessitats. La planta baixa i la primera planta funcionen com dos habitatges independents, cadascun amb cuina, menjador, tres habitacions i un bany complet amb banyera. La planta baixa està a punt per reformar, mentre que la primera planta està habitada i en bon estat.

La joia d'aquesta casa és la terrassa a la planta superior, que inclou un safareig i ofereix una vista impressionant. A més, compta amb un soterrani i un annex de 60 m² destinat a magatzem, així com un pati de 50 m² amb pou mitger. La seva ubicació és immillorable: al centre de la localitat, a prop de supermercats, farmàcies, botigues i amb pàrquing gratuït proper. A 20 minuts de l'aeroport de Girona ia 10 minuts de la Costa Brava, amb l'estació de tren més propera a Caldes de Malavella.

Aquesta propietat és ideal per als que busquen una casa senyorial amb caràcter i possibilitats infinites. Amb materials d'origen i la possibilitat de crear dos habitatges independents és perfecta tant per a una gran família com per a inversors.

No us perdeu l'oportunitat d'adquirir una casa amb història i adaptar-la al vostre gust.

Veuen a visitar-la i descobreix tot el seu potencial!

Comoditats

Terrassa
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!