Casa a Santa Cristina d' Aro

Casa
 • 
Santa Cristina d' Aro
4
 habitacions
2
 banys
197
 m2
Construït en 
2005
En Venda
265.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva nova llar a l'exclusiva urbanització Roca de Malvet, a Santa Cristina d'Aro!

Aquest xalet independent de 197 m² construïts sobre una generosa parcel·la de 810 m² us ofereix unes vistes impressionants al mar ia les muntanyes. Construït el 2005, l'immoble es troba en una ubicació tranquil·la i privilegiada, a 4 km del poble i molt a prop del prestigiós Club Golf d'Aro.

A la planta baixa trobaràs un ampli garatge i una habitació independent amb bany amb dutxa, ideal per convertir en un dormitori de convidats. La planta superior, accessible a través d'una terrassa coberta amb vistes panoràmiques, inclou un saló amb llar de foc i una cuina americana, creant un espai acollidor i funcional. El dormitori principal compta amb un bany 'en suite' amb banyera, mentre que dos dormitoris dobles més i un individual completen la distribució.

A més, disposa d'un safareig independent i espai suficient per construir una piscina al costat de la casa, cosa que afegeix encara més possibilitats a aquesta propietat. Tot i que la casa està en bon estat, una petita reforma i posada al dia la poden convertir en la llar dels teus somnis. Amb orientació sud, aquest xalet és una oportunitat única per viure envoltat de natura i confort.

No perdis l'oportunitat de visitar aquesta oportunitat immobiliària!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!