Casa a Santa Coloma de Farners

Casa
 • 
Santa Coloma de Farners
3
 habitacions
2
 banys
152
 m2
Construït en 
1979
En Venda
190.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva nova llar en una de les zones més tranquil·les i ben comunicades!

Aquest encantador xalet adossat de 152m construïts compta amb tot el que necessites per viure còmodament. Distribuït en dues plantes, ofereix tres habitacions, dues dobles i una individual, ideals per a tota la família. Disposa de dos banys i la cuina i l´ampli saló menjador són perfectes per gaudir de moments inoblidables.

L'immoble destaca pel garatge amb capacitat per a tres cotxes i un traster que proporciona espai addicional per a emmagatzematge. A més, disposa de dos banys complets i armaris encastats als dormitoris, garantint així el màxim confort i funcionalitat.

L'exterior no es queda enrere: un ampli pati i dos balcons, un a cada cara de la casa, us permetran gaudir de l'aire lliure i del sol en qualsevol moment del dia gràcies a la seva orientació sud i oest. Construït el 1979 i en bon estat, aquest xalet disposa de calefacció de gas natural, assegurant un ambient agradable durant tot l'any. A més, té finestres d'alumini de doble vidre.

Situada a prop de tots els serveis necessaris, aquesta llar combina la tranquil·litat del seu entorn amb la conveniència de tenir-ho tot a mà. No perdis loportunitat de viure en un lloc que ho té tot.

Veuen a visitar-lo i enamóra't de la teva futura llar!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!