Casa a Santa Cristina d' Aro

Casa
 • 
Santa Cristina d' Aro
5
 habitacions
3
 banys
250
 m2
Construït en 
En Venda
472.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Casa Adossada a Santa Cristina d' Aro, Costa Brava.

Descobreix la teva nova llar al cor de la Costa Brava! Aquesta casa adossada, actualment en procés final de reforma i rehabilitació, estarà llesta per a entrega a finals d'octubre de 2024. Amb una superfície de 250 m ² distribuïts en dues plantes, aquest habitatge combina l' encant rústic de les parets de pedra i les bigues de fusta amb totes les comoditats modernes.

A la planta baixa, trobaràs un saló-menjador amb sortida directa al jardí i piscina, una cuina oberta estil americana totalment equipada, una habitació doble amb armaris encastats i paret de maó vist, i un bany complet amb plat de dutxa. A més, compta amb una habitació de neteja i una sala de màquines. La planta superior alberga quatre habitacions dobles i un bany complet addicional.

La casa compta amb calefacció per sòl radiant, tancaments de doble vidre de PVC, aigua calenta per aerotèrmia i splits d'aire condicionat/calefacció inverter. El garatge privat té capacitat per a un cotxe. Els detalls cuidats en la reforma inclouen escales de disseny, il·luminació LED, porta d'entrada blindada i sistema d'alarma.

Ubicada al centre del pintoresc poble de Santa Cristina d'Aro, estaràs a només 10 minuts de les platges de Sant Feliu de Guíxols, S'Agaró i Platja d'Aro. Aquesta casa és una oportunitat única per viure en un entorn privilegiat amb totes les comoditats.

No perdis l'oportunitat de visitar aquesta joia a la Costa Brava!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!