Casa a Palamós

Casa
 • 
Palamós
3
 habitacions
1
 banys
166
 m2
Construït en 
En Venda
316.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la casa dels teus somnis al cor de Palamós!

Aquesta espectacular casa independent, ubicada a només quatre carrers de la platja, t'ofereix una oportunitat única per gaudir de la vida costanera. Amb 166 m² construïts, aquest habitatge és ideal per a famílies i amants del mar que busquen una llar en una zona tranquil·la i familiar.

En entrar, seràs rebut per un lluminós menjador que es connecta amb una cuina independent, perfecta per preparar deliciós àpats. La casa compta amb tres habitacions plenes de llum natural i un bany complet. A més, disposa de dos trasters que et proporcionaran tot l'espai d'emmagatzematge que necessites.

Una de les joies d'aquesta casa és la seva espectacular terrassa amb vistes panoràmiques, ideal per relaxar-te i gaudir del clima mediterrani. També trobaràs un balcó que afegeix un toc especial a l'habitatge. L'ampli garatge de 72 m² és perfecte per estacionar diversos vehicles o fins i tot convertir-lo en un taller.

La casa està en bon estat i compta amb armaris encastats, calefacció i una orientació sud-oest que garanteix llum natural durant tot el dia.

No perdis aquesta oportunitat única d'adquirir una casa en una ubicació privilegiada de Palamós.

Veuen a visitar-la i en la teva nova llar!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!