Casa a Palafrugell

Casa
 • 
Palafrugell
3
 habitacions
2
 banys
240
 m2
Construït en 
En Venda
320.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Encantadora Casa Adossada al Cor de Palafrugell

Descobreix aquesta maragda casa adossada situada al centre de Palafrugell. Amb una superfície construïda d' aproximadament 240 m ² i 200 m ² útils, aquest habitatge combina l' encant rústic de les parets de pedra i sostres alts amb bigues, amb les comoditats modernes que necessites. El saló, amb el seu impressionant sostre amb volta, és perfecte per relaxar-se i gaudir de moments inoblidables.

La casa compta amb un ampli pati amb porxo i una zona enjardinada ideal per gaudir de l'aire lliure. A més, disposa d'un garatge amb capacitat per a 3 cotxes i motos, assegurant espai suficient per a tota la família. La cuina independent és perfecta per als amants de la gastronomia, mentre que el lavabo a la planta principal afegeix un toc de comoditat.

A la primera planta trobaràs dues habitacions dobles i una habitació en suite, totes elles dissenyades per oferir el màxim confort. Els dos banys complets garanteixen que no hi hagi esperes durant els matins més escacs. La segona planta alberga una sala polivalent que pot adaptar-se a les teves necessitats, ja sigui com oficina, gimnàs o sala de jocs.

El solarium és el lloc perfecte per gaudir del sol mediterrani i les vistes panoràmiques. La casa està equipada amb calefacció, assegurant una temperatura agradable durant tot l'any. Els tancaments d'alumini revestits amb fusta i el doble vidre a les finestres proporcionen un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

Amb orientació sud i oest, aquesta casa rep llum natural durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor. A més, compta amb un traster per a emmagatzematge addicional.

No perdis l'oportunitat de viure en aquesta encantadora casa adossada a Palafrugell, on el confort i l'elegància es combinen a la perfecció.

Veuen a visitar-la i enamórate!

Comoditats

Traster
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!