Casa a Palafrugell

Casa
 • 
Palafrugell
3
 habitacions
2
 banys
118
 m2
Construït en 
2024
En Venda
235.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Casa Adossada Reformada al Cor de Palafrugell.

Descobreix aquesta encantadora casa adossada completament reformada, situada al centre històric de Palafrugell. Amb una superfície útil de 72 m ² i una terrassa privada de 46 m ², aquest habitatge combina a la perfecció l' encant rústic amb les comoditats modernes. Els seus sostres amb bigues de fusta i parets de pedra creen un ambient acollidor i autèntic que t'enamorarà a primera vista.

A la planta principal, seràs rebut per una entrada amb escales de pedra reformades que et guiaran cap a la primera planta. Aquí trobaràs un lluminós saló menjador amb cuina integrada i equipada, dues habitacions (una doble i una individual) i un bany complet amb dutxa d'obra. La segona planta alberga un traster, una habitació doble addicional, un altre bany complet amb dutxa d'obra i una assolellada terrassa privativa, perfecta per gaudir del clima mediterrani.

Amb 118 m² construïts i en excel·lent estat, aquesta casa ofereix tres dormitoris, dos banys, balcó i armaris encastats. Tot i que no disposa de calefacció, la seva orientació sud i oest garanteix una bona entrada de llum natural durant tot el dia. Només reformada aquest any 2024 i amb materials de primera qualitat.

No perdis l'oportunitat de viure en una casa amb caràcter i modernitat en un dels llocs més encantadors de la Costa Brava.

Contacta amb nosaltres per a més informació i per concertar una visita!

Comoditats

Terrassa
Habitació de neteja

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!