Casa a Palafrugell

Casa
 • 
Palafrugell
7
 habitacions
2
 banys
230
 m2
Construït en 
1860
En Venda
490.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Benvinguts a aquesta joia arquitectònica del segle XIX al cor de Palafrugell!

Aquesta casa modernista, construïda el 1860, ha estat meticulosament conservada i ofereix un encant històric amb totes les comoditats modernes. Amb 230 m ² construïts i 200 m ² útils, aquesta propietat de tres plantes és una veritable troballa. Gaudeix de sostres alts de 3.5 metres i sòls hidràulics originals que afegeixen un toc d' elegància a cada racó.

Aquesta casa senyorial compta amb 7 habitacions dobles, ideals per a una família nombrosa o per a aquells que busquen espai addicional per a convidats. Els 2 banys complets estan equipats amb tot el necessari per al teu confort diari. La cuina oberta s'integra perfectament amb el saló lluminós, que dona accés a un encantador pati del darrere, perfecte per relaxar-se a l'aire lliure. A més, la terrassa i el balcó ofereixen vistes excepcionals i una brisa fresca durant tot l'any.

Ubicada a només un minut del Mercat principal, aquesta casa ofereix la comoditat de viure al centre de Palafrugell, amb tots els serveis a peu de carrer. La calefacció de gas natural i l'orientació aquest asseguren una llar càlida i acollidora durant tot l'any. Les esllesses inclou un gran armari encastat, proporcionant ampli espai d' emmagatzematge.

Aquesta propietat no només és una casa, sinó una peça d'història en excel·lent estat de conservació.

No perdis l'oportunitat de viure en un lloc on el passat i el present es troben en perfecta harmonia.

Veuen a descobrir la teva nova llar!

Comoditats

Terrassa
Habitació de neteja
Balcó

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!