Casa a Maçanet de la Selva

Casa
 • 
Maçanet de la Selva
5
 habitacions
2
 banys
230
 m2
Construït en 
1990
En Venda
285.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única al cor de Maçanet de la Selva!

Aquesta encantadora casa adossada t'ofereix una ubicació immillorable, amb tots els serveis al teu abast. Gaudeix d'una gran terrassa i una cuina completament equipada que farà les delícies de qualsevol amant de la gastronomia. El saló, amb sortida a un balcó, és perfecte per relaxar-se i gaudir de l'aire lliure.

Amb 230 m² construïts i 178 m² útils, aquest habitatge compta amb 4 habitacions dobles i 2 banys a la mateixa planta, a més d'una cinquena habitació en una planta addicional amb una terrassa tancada i l'ampli garatge per a dos cotxes són només algunes de les comoditats que trobaràs aquí. A més, disposa d'un gran traster i dues entrades en carrers diferents, la qual cosa afegeix un toc d'exclusivitat.

Construïda el 1990 amb materials d'alta qualitat, la casa està ben conservada i llesta per habitar. La possibilitat de convertir una planta en un habitatge independent la converteix en una inversió assegurada. Amb calefacció elèctrica de gasoil, orientació sud i oest, aquesta casa és una joia llesta per ser descoberta.

No deixis passar aquesta oportunitat!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!