Casa a Maçanet de la Selva

Casa
 • 
Maçanet de la Selva
4
 habitacions
3
 banys
185
 m2
Construït en 
2002
En Venda
278.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva llar ideal en aquesta encantadora casa aparellada de 185 m² construïts, ubicada en una zona privilegiada i molt a prop de col·legis!

Aquest magnífic habitatge, distribuït en dues plantes, t'ofereix tot el que necessites per a una vida còmoda i plena. A la planta baixa, trobaràs un ampli saló-menjador amb xemeneia, perfecte per a les nits d'hivern, una cuina totalment equipada amb sortida directa al jardí, un lavabo i un garatge amb capacitat per a dos cotxes.

Pujant a la planta superior, et sorprendràs amb quatre habitacions, una d'elles en suite, i dos banys complets. Cada espai ha estat dissenyat pensant en el teu confort i benestar. La calefacció per radiadors mitjançant caldera de gas natural et garanteix una temperatura agradable durant tot l'any. A més, gaudiràs d'una terrassa i un balcó que ofereixen vistes malmeses i molta llum natural.

El terreny de 160 m² inclou un porxo i una barbacoa, ideals per gaudir de reunions familiars o amb amics a l'aire lliure. La casa compta també amb armaris encastats, traster i una plaça de garatge. Construït el 2002 i en bon estat de conservació, aquest habitatge té una orientació sud-oest que assegura lluminositat durant tot el dia. Amb una classe energètica E i emissions de CO2 també a classe E, aquesta casa és una opció sostenible per a la teva família.

No perdis l'oportunitat de viure en un entorn tranquil i ben comunicat.

¡Contàctans per a més informació i veuen a visitar-la!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!