Casa a Maçanet de la Selva

Casa
 • 
Maçanet de la Selva
4
 habitacions
3
 banys
207
 m2
Construït en 
2001
En Venda
313.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la casa dels teus somnis!

Gaudeix de totes les comoditats d'una casa al centre de Maçanet de la Selva.

Et presentem aquesta magnífica casa aparellada amb un sol veí, ubicada en una zona tranquil·la i a prop de tots els serveis essencials. Amb 207 m² construïts, aquest habitatge és ideal per a famílies que busquen espai i comoditat. Disposa de 4 amplis dormitoris, incloent-hi una habitació tipus suite i una habitació amb bany a la planta baixa, perfecta per a persones amb mobilitat reduïda.

El saló és enorme i compta amb una acollidora xemeneia, ideal per a les nits d'hivern. La gran cuina és perfecta per als amants de la gastronomia, oferint espai més que suficient per cuinar i gaudir en família. A més, la casa compta amb tres banys complets.

L'exterior de l'habitatge és simplement espectacular. Un bonic i pla jardí envolta la propietat, oferint un espai perfecte per relaxar-se o jugar amb els nens. La piscina privada i la zona de barbacoa són ideals per gaudir de l'estiu en companyia d'amics i familiars. La terrassa i el balcó ofereixen vistes impressionants i un espai addicional per al lleure.

La casa està en perfecte estat de conservació, construïda l' any 2001, i compta amb calefacció a gasoil i un sistema de descalcificació d' aigua. A més, disposa d'armaris encastats, traster i una plaça de garatge. La seva orientació sud i oest garanteix una excel·lent il·luminació natural durant tot el dia.

No perdis l'oportunitat de viure en aquesta maragda casa que combina confort, estil i funcionalitat.

¡Contàctans per a més informació i per programar una visita!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!