Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
7
 habitacions
3
 banys
440
 m2
Construït en 
En Venda
680.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Exclusiva Vila de Luxe al Cor de Llagostera.

Descobreix aquesta impressionant casa/xalet independent ubicada a la urbanització més cotitzada de Llagostera. Amb 420m² construïts, aquesta vila de luxe ofereix acabats de gran qualitat i unes vistes enlairades. L'habitatge compta amb una zona de gimnàs amb vestidors i dutxa, una cuina de disseny totalment equipada i un saló menjador amb xemeneia que dona accés a una àmplia terrassa de 40m².

A la planta baixa trobaràs una habitació doble, mentre que la primera planta alberga cinc habitacions dobles addicionals. La suite principal és un veritable oasi, amb bany privat que inclou dutxa i jacuzzi, vestidor i terrassa. El soterrani és un espai versàtil amb garatge per a sis cotxes, dutxes i serveis, dues sales multiús amb instal·lacions per a cuina i safareig, i un traster.

La casa està envoltada per una terrassa i un porxo, i compta amb un bonic jardí a la part davantera. A més, té una rampa d' accés al soterrani i calefacció a gasoil amb.

Hi ha la possibilitat d'afegir una piscina per completar aquest somni d'habitatge.

Ubicada en una zona cèntrica i molt tranquil·la, aquesta torre única de 440m² construïts i 380m² útils ofereix 7 dormitoris, 3 banys, balcó, armaris encastats i un gran garatge. Amb una orientació sud, la propietat garanteix una excel·lent il·luminació natural.

No perdis l'oportunitat de viure en aquesta joia arquitectònica a Llagostera.

Contacta ja per a més informació!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!