Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
5
 habitacions
5
 banys
668
 m2
Construït en 
2002
En Venda
699.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Casa / Xalet Independent a Venda a la Costa Brava

Descobreix aquesta impressionant casa de 668 m² construïts ubicada en una parcel·la de 1.182 m², ubicada en una urbanització tranquil·la i molt apreciada a tan sols 15 minuts de les millors platges de la Costa Brava. Aquesta propietat única ofereix tot el que podries desitjar per a un estil de vida còmode i luxós.

La casa es distribueix en tres plantes connectades per un ascensor, oferint cinc habitacions i cinc banys. A la planta baixa, trobaràs un ampli i acollidor rebedor, un despatx, un enorme menjador, una cuina totalment equipada, tres habitacions dobles, dos lavabos amb plat de dutxa i un safareig-safareig. Totes les estances amb sortida directa al marrec jardí. La primera planta alberga una suite espectacular amb lavabo, plat de dutxa, banyera d'hidromassatge i vestidor.

El soterrani és un veritable paradís per als amants del benestar i l'entreteniment, amb un gimnàs completament equipat, una sauna, un celler, rebostos, un lavabo amb plat de dutxa, un saló amb xemeneia, cuina i un garatge amb capacitat per a tres cotxes.

A l'exterior, gaudiràs d'una cura jardí amb reg automàtic per als arbres fruiters, gespa artificial de baix manteniment, una terrassa coberta amb barbacoa, una gran piscina refrescant i una terrassa amb barra de bar i sortidor de cervesa.

Construïda el 2002, aquesta casa es troba en excel·lent estat de conservació i és apta per a persones amb mobilitat reduïda. Disposa d' armaris encastats, traster i calefacció de gasoil. Amb orientació sud, aquesta propietat gaudeix de llum natural durant tot el dia.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una casa que ho té tot.

¡Contàctans avui mateix per organitzar una visita i en aquesta joia a la Costa Brava!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!