Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
3
 habitacions
2
 banys
139
 m2
Construït en 
1888
En Venda
110.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única per a inversors i amants de les propietats amb encant històric!

Presentem aquest encantador xalet adossat de pedra vista, construït el 1888, que ofereix una combinació perfecta de tradició i potencial modern. Amb 139 m² construïts i una parcel·la de 179 m², aquest habitatge a reformar és ideal per a aquells que busquen un projecte amb moltes opcions per personalitzar.

La casa compta amb 3 dormitoris, 2 banys, una terrassa i un balcó, proporcionant espais amplis i lluminosos gràcies a la seva orientació sud i oest. A més, disposa d' armaris encastats i un traster, la qual cosa garanteix suficient espai d' emmagatzematge. La propietat també inclou una xemeneia original i materials d' origen que afegeixen un toc d' autenticitat i solera.

El gran pati i jardí són perfectes per gaudir de l' aire lliure, i el pou d' aigua és un recurs addicional que afegeix valor. Hi ha la possibilitat d'ampliar l'habitatge o fins i tot construir un garatge tancat, cosa que augmenta encara més el seu atractiu com a inversió. La calefacció per gas natural assegura el confort durant tot l'any.

No perdis l'oportunitat de transformar aquesta joia històrica a la casa dels teus somnis o en una inversió rendible.

¡Contàctans avui mateix per a més informació i per programar una visita!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!