Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
4
 habitacions
2
 banys
185
 m2
Construït en 
1982
En Venda
230.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Benvinguts a la seva nova llar a l'encantadora urbanització Selva Brava de Llagostera, Girona!

Aquesta magnífica casa independent de 185 m² construïts i 97 m² útils ofereix un refugi perfecte per als qui busquen tranquil·litat i natura sense renunciar a la comoditat. Amb 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals) i 2 banys complets, aquesta propietat és ideal per a famílies que valoren l'espai i el confort.

El saló menjador, equipat amb una acollidora xemeneia, s'obre a àmplies terrasses on es podrà relaxar i gaudir de l'aire lliure. Les vistes panoràmiques a la muntanya des de qualsevol punt de la casa són simplement espectaculars. El jardí, amb la seva piscina privada, és el lloc perfecte per refrescar-se en els calorosos dies d'estiu o per organitzar reunions familiars i amb amics.

Construïda el 1982 i mantinguda en bon estat, aquesta casa compta amb armaris encastats, traster, balcó i una plaça de garatge. La calefacció de gas natural assegura un ambient confortable durant tot l'any. L'orientació sud garanteix una excel·lent il·luminació natural en totes les estances.

La parcel·la de 353 m² ofereix generoses àrees exteriors on podrà gaudir de l'entorn natural i tranquil que caracteritza Selva Brava. A més, la propietat està excel·lentment connectada amb serveis i les principals localitats de la regió, la qual cosa facilita l'accés a tot el que necessita.

No perdi l'oportunitat de viure en aquest oasi de pau i bellesa natural.

¡Contacti'ns avui mateix per programar una visita i descobrir tot el que aquesta casa té per oferir!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!