Casa a Castell-Platja d' Aro

Casa
 • 
Castell-Platja d' Aro
6
 habitacions
6
 banys
500
 m2
Construït en 
1900
En Venda
2.250.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la joia de la Costa Brava!

Presentem aquesta espectacular masia reformada el 2010, ubicada en una prestigiosa urbanització a tan sols 3 minuts en cotxe del centre del poble i de les paradisíaques platges de Platja d'Aro. Amb 500 m² construïts sobre una parcel·la de 54.573 m², aquesta propietat ofereix un equilibri perfecte entre luxe, comoditat i natura.

A la planta principal, seràs rebut per un ampli rebedor que dona pas a un gran saló amb xemeneia, un elegant menjador i una cuina completament equipada. A més, compta amb un despatx i un dormitori amb bany propi. La planta superior alberga tres dormitoris en suite, proporcionant privacitat i confort per a tota la família. Encara més, hi ha un dormitori i bany en construcció, llestos per ser personalitzats al teu gust.

La masia inclou una casa per a guardes amb saló-menjador, cuina americana, dormitori i bany, ideal per al personal de servei o convidats. El garatge té capacitat per a un cotxe i la finca està completament tancada, oferint seguretat i tranquil·litat. Amb sistema de calefacció per pellets i alarma instal·lada, cada detall ha estat pensat per a la teva comoditat.

Gaudeix de la vida a l' aire lliure amb terrasses, balcons i un magatzem de dues plantes. La finca també compta amb pous i horts, perfectes per als amants de la jardineria. L'orientació sud garanteix llum natural durant tot el dia.

Platja d'Aro és coneguda per la seva vibrant vida nocturna, la seva àmplia oferta comercial i les seves platges de més de dos quilòmetres i petites cales amagades.

No perdis l'oportunitat de viure en aquest paradís costaner!

Contacta amb nosaltres per a més informació i veuen a visitar la teva futura llar.

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!