Casa a Calonge

Casa
 • 
Calonge
4
 habitacions
4
 banys
449
 m2
Construït en 
2007
En Venda
1.350.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

¡Preciosa vila luxosa amb vistes a les muntanyes!

Descobreix aquesta espectacular casa moderna ubicada en una de les urbanitzacions més prestigioses de Calonge, a l'encantadora Costa Brava. Amb una parcel·la de 1.328 m² i 449 m² construïts, aquesta propietat ofereix un estil de vida de luxe amb acabats de primera qualitat. La casa es distribueix en dues plantes, proporcionant un espai ampli i funcional per a tota la família.

A la planta principal, trobaràs una sala d'estar lluminosa, una cuina completament equipada, un traster, una zona de fitness i un garatge amb capacitat per a tres cotxes. A més, compta amb tres dormitoris, cadascun amb el seu propi bany, i una suite principal que inclou un vestidor i un bany luxós. La planta superior alberga una sala de 60 m² actualment utilitzada com a despatx, perfecta per treballar des de casa amb total comoditat.

L'impressionant jardí és el lloc ideal per relaxar-se i gaudir del clima mediterrani. Amb una piscina privada i vistes panoràmiques, aquest espai exterior és perfecte per a l'entreteniment i el gaudi familiar. La casa està equipada amb panells solars, calefacció de gas natural i aire condicionat centralitzat, garantint el màxim confort durant tot l'any.

Es ven completament moblada, llista per entrar a viure. La ubicació és immillorable: prop de Sant Antoni de Calonge, Palamós i Platja d' Aro, amb accés directe a la carretera C-65 que connecta amb Girona, Barcelona i França. L'aeroport de Girona està a només 35 km i l'aeroport de Barcelona a 115 km al sud.

No perdis l'oportunitat de viure en aquesta joia arquitectònica a la Costa Brava.

Contacta ara per a més informació i per concertar una visita!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Jardí
Piscina

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!