Terreny a Llagostera

Terrenys
 • 
Llagostera
None
 habitacions
None
 banys
4.050
 m2
Construït en 
En Venda
450.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

ATENCIÓ INVERSORS!

Oportunitat única al cor de la Costa Brava! Aquest espectacular terreny de 4.050m² es troba a la prestigiosa Urbanització La Canyera de Llagostera. Amb una ubicació privilegiada en un entorn tranquil i residencial, aquest terreny ofereix un equilibri perfecte entre natura i comoditat urbana. A només 2 km del nucli urbà més proper i amb fàcil accés per carretera, estaràs a prop de tots els serveis necessaris.

Imagina construir-hi vuit adossats amb piscina comunitària i zones verdes en un espai que compta amb tots els serveis urbanístics disponibles: llum, aigua, gas natural i fibra òptica. La superfície edificable és de 1.620m², permetent la construcció de fins a tres plantes, cosa que maximitza el potencial d'aquest terreny.

El terreny no només és ideal per a projectes residencials unifamiliars, sinó que també representa una excel·lent inversió amb gran potencial de revaloració a la zona. Aprofita aquesta oportunitat per invertir al sector immobiliari i construir la llar dels teus somnis o desenvolupar un projecte que garanteixi rendibilitat.

No deixeu passar aquesta oportunitat única d'inversió en una de les zones més cobejades de Llagostera.

Contacta ara i descobreix tot el potencial que aquest terreny té per oferir!

Comoditats

No hem fet ítems.

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!