Terreny a Llagostera

Terrenys
 • 
Llagostera
None
 habitacions
None
 banys
600
 m2
Construït en 
En Venda
30.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Us presentem aquests fabulosos terrenys en venda a Urbanització Font Bona, Llagostera!

Descobreix l'oportunitat de construir la casa dels teus somnis a l'exclusiva urbanització Font Bona, situada al cor del Massís de les Cadiretes, una reserva natural que ofereix un entorn incomparable.

Aquestes parcel·les disponibles compten amb fabuloses vistes al mar, especialment cap a Tossa de Mar, i a les majestuoses muntanyes que envolten Llagostera. Ideal per a un habitatge unifamiliar, les parcel·les disponibles varien entre 600 m² i 900 m², oferint una infinitat de possibilitats de construcció.

La urbanització està completament equipada amb tots els serveis necessaris: llum, aigua, clavegueram, fibra òptica i gas propà. Els carrers estan asfaltats i compten amb voreres i fanals, garantint comoditat i seguretat. A més, es troba a tan sols 4,5 km del centre de Llagostera i a 15 minuts en cotxe de les germanes platges de la Costa Brava.

Els preus de les parcel·les oscil·len entre els 30.000 euros i els 35.000 euros, oferint una excel·lent relació qualitat-preu.

Aquests terrenys permeten la construcció de cases de fins a 3 plantes, amb una superfície edificable de fins a 350 m ². No només podràs dissenyar un habitatge a la teva mida, sinó que també tens l'opció que nosaltres et fem tot el projecte de construcció, som una empresa especialitzada en el sector i comptem amb tots els professionals per dur a terme el teu projecte.

No perdis aquesta oportunitat única de viure en un entorn natural privilegiat amb totes les comoditats modernes.

Contacta ara per a més informació i assegura la teva parcel·la en aquest paradís!

Comoditats

No hem fet ítems.

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!