Pis a Sant Feliu de Guíxols

Pis
 • 
Sant Feliu de Guíxols
3
 habitacions
2
 banys
99
 m2
Construït en 
2004
En Venda
175.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única a Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava!

Aquest espectacular pis de 99 m² està ubicat a pocs minuts a peu de la platja ia prop de botigues, col·legis i farmàcies, oferint una comoditat inigualable. L'edifici d'obra vista, construït el 2004, té ascensor i està en excel·lent estat, a punt per entrar a viure.

L´habitatge disposa d´un ampli saló menjador lluminós amb balcó, ideal per gaudir de les vistes i el bon temps. La cuina, totalment equipada, té accés al mateix balcó orientat al sud, perfecte per esmorzar al sol. Consta de tres habitacions amb coqueta sortida a l'exterior: dues dobles, una tipus suite amb gran bany i una habitació individual. A més, compta amb un gran bany per compartir a les dues habitacions, també gran amb banyera. Compte amb un hall d'entrada amb armari.

Els tancaments de doble vidre de PVC garanteixen un bon aïllament tèrmic i acústic. La calefacció de gas natural i aire condicionat asseguren el confort durant tot l'any. També hi ha la possibilitat d'adquirir o llogar una plaça de pàrquing a la mateixa finca.

No deixis passar aquesta oportunitat de viure a una de les millors zones de la Costa Brava.

Veuen a visitar-lo i en la teva nova llar!

Comoditats

Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Ascensor

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!