Pis a Calonge

Pis
 • 
Calonge
3
 habitacions
2
 banys
140
 m2
Construït en 
1978
En Venda
450.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva nova llar a la Costa Brava! Fabuloses vistes al mar!

Aquest ampli apartament a Sant Antoni de Calonge, ubicat a primera línia de mar, us ofereix una experiència de vida inigualable. Amb 140 m² construïts i 130 m² útils, aquest pis en perfecte estat de conservació compta amb un rebedor que dóna pas a un ampli i assolellat saló menjador amb impressionants vistes al mar. La cuina, completament renovada i equipada, té una sortida directa a una terrassa privada de 30 m², ideal per gaudir de les tardes mediterrànies.

L'apartament disposa de 3 dormitoris, dos dobles amb armaris encastats i un individual també amb armari encastat, cosa que garanteix espai i comoditat per a tota la família. A més, compta amb 2 banys complets, terres de gres i tancaments de fusta que li aporten un toc càlid i acollidor. Tot i que no disposa de calefacció, la seva orientació sud assegura una excel·lent entrada de llum natural durant tot el dia.

Situat a la primera planta d'un edifici amb ascensor i construït el 1978, aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen tranquil·litat sense renunciar a la proximitat de serveis i lleure, ja que es troba a 10 minuts caminant de Palamós.

No perdis l'oportunitat de visitar aquesta joia davant del mar!

Comoditats

Terrassa
Ascensor

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!