Pis a Llagostera

Pis
 • 
Llagostera
3
 habitacions
2
 banys
130
 m2
Construït en 
En Venda
190.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva nova llar en aquest encantador dúplex de 130 m² construïts i 81 m² útils!

Situat en una ubicació privilegiada, aquest espaiós dúplex t'ofereix tot el que necessites per viure còmodament. A la primera planta, trobaràs una àmplia habitació de matrimoni amb armari d'obra, dues habitacions individuals perfectes per als teus fills o convidats, i un bany complet amb banyera. La cuina està llesta perquè preparis les teves millors receptes, mentre que el menjador, molt il·luminat, és ideal per gaudir d'agradables àpats en família. A més, podràs relaxar-te al balcó amb vistes enlairades.

La segona planta és un veritable oasi de tranquil·litat amb un altell de 33 m² que inclou una zona central àmplia, un safareig i un bany amb dutxa. La joia d'aquesta planta és la seva terrassa allargada de 10 metres quadrats, perfecta per gaudir del sol i l'aire lliure. Aquest dúplex també compta amb una plaça de pàrquing de 14 metres quadrats i un traster de 13 metres quadrats, tots dos inclosos en el preu.

Equipat amb dos aires condicionats amb bomba de calor i calefacció a gas natural, aquest immoble garanteix el teu confort durant tot l'any. La connexió a internet ja està instal·lada perquè et mantinguis sempre connectat. A més, la seva orientació sud t'assegura una excel·lent il·luminació natural. Situat a la planta 2 d'un edifici amb ascensor, aquest dúplex està en bon estat i llest per entrar a viure.

La ubicació és immillorable: prop d'una parada de bus i amb accés directe a la C-65, tindràs tot al teu abast. Farmàcia, supermercat i benzinera estan molt pròxims, facilitant el teu dia a dia. No perdis l'oportunitat de viure en aquest magnífic dúplex que combina comoditat, espai i una ubicació estratègica.

Veuen a visitar-lo i en la teva nova llar!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Ascensor

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!