Pis a Castell-Platja d' Aro

Pis
 • 
Castell-Platja d' Aro
3
 habitacions
2
 banys
120
 m2
Construït en 
En Venda
545.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix l'àtic dúplex dels teus somnis a Port D'Aro!

Ubicat estratègicament entre el club nàutic i la prestigiosa urbanització La Gavina, aquest immoble ofereix una experiència de vida inigualable. A tan sols 3 minuts de l'encantadora Cala Sa Conca, gaudiràs de la brisa marina i la tranquil·litat que només aquesta ubicació pot oferir.

Aquest àtic de 96 m² útils destaca pel seu lluminós saló menjador amb accés a una terrassa de 16 m², des d'on podràs delectar-te amb vistes panoràmiques al port. La cuina independent està perfectament equipada, ideal per als amants de la gastronomia. Compta amb 3 habitacions dobles exteriors, incloent-hi una suite amb bany complet, i un segon bany amb banyera.

La joia d'aquest àtic és la seva magnífica terrassa chill-out de 80 m², equipada amb una cuina exterior i vistes espectaculars al port. A més, hi ha la possibilitat de construir un segon habitatge en aquesta àmplia terrassa, afegint encara més valor i versatilitat a la propietat.

L'edifici compta amb ascensor i la comunitat ofereix una piscina i una zona enjardinada, perfectes per relaxar-se i gaudir del bon temps. La plaça de pàrquing inclosa en el preu afegeix comoditat al teu dia a dia. La fusteria de PVC i alumini garanteix un excel·lent estat de conservació de l'immoble.

Amb una orientació sud que assegura durant tot el dia, aquest àtic també es troba a prop de supermercats, restaurants, centres comercials i esportius, així com de serveis essencials com farmàcies i transport públic. No esperis més i veuen a conèixer aquest àtic dúplex amb llicència turística, ideal tant per viure com per invertir.

T'esperem!

Comoditats

Terrassa
Habitació de neteja
Jardí
Piscina
Ascensor

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!