Pis a Palamós

Pis
 • 
Palamós
2
 habitacions
2
 banys
93
 m2
Construït en 
2024
Per vendre
269.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Descobreix la teva nova llar a Palamós!

Presentem una exclusiva promoció d'obra nova que redefineix el concepte de comoditat i modernitat. Aquests pisos des de 80 m² útils compten amb 2 amplis dormitoris i 2 banys, ideal per a famílies o parelles que busquen un espai acollidor i funcional. Gaudeix de la llum natural gràcies a la seva orientació Sud i Oest, i rellisca't en les seves encantadores terrasses o balcons, perfectes per a aquests moments de desconnexió.

Els immobles inclouen armaris encastats, calefacció i aire condicionat, garantint el teu confort durant tot l'any. A més, podràs accedir fàcilment a la teva nova llar gràcies a l'ascensor disponible a l'edifici. La promoció també ofereix la possibilitat d'adquirir una plaça de garatge per 21.000 € addicionals i un traster per 4.000 €, brindant-te solucions pràctiques per a l'emmagatzematge i estacionament.

Amb una construcció prevista per al 2024, aquests pisos no només destaquen pel seu disseny contemporani, sinó també per la seva eficiència energètica, amb una classe A en consum d'energia i emissions de CO2.

No perdis l'oportunitat de viure en un entorn privilegiat i demana més informació per visitar les ubicacions, veure plànols, memòries de qualitats i condicions.

La teva nova llar a Palamós t'espera!

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Aire condicionat
Ascensor

Tour Virtual 360

Localització