Edifici a Malgrat de Mar

Hotel
 • 
Malgrat de Mar
4
 habitacions
2
 banys
2092
 m2
Construït en 
En Venda
1.500.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única d'inversió d'un edifici amb instal·lacions esportives de primer nivell!

Aquest espectacular immoble, ubicat en una zona privilegiada al costat d'hotels i a escassos metres del mar, ofereix una combinació perfecta de comoditat, luxe i entreteniment. Amb una superfície de 2.092 m², i l'edifici de 558 m2 distribuïts en quatre plantes, aquesta construcció de 1993 es troba en excel·lent estat i sense llogaters, llest per ser adaptat a les seves necessitats.

L'edifici compta amb un habitatge de 200 m² construïts, ideal per gaudir d'un estil de vida exclusiu. A més, disposa d'un centre esportiu que inclou un gimnàs de dues plantes, quatre pistes de pàdel, una pista de tennis d'herba, un camp de futbol 5, dues pistes de squash que es converteixen en futbol 2 quan es requereix i una àmplia zona de mini golf. Els vestidors, dutxes i banys estan dissenyats per oferir la màxima comoditat als usuaris.

Per completar aquesta oferta, l'edifici compta amb un bar amb llicència i un solàrium perfecte per relaxar-se després d'una jornada esportiva. L'àmplia cartera de clients i socis, especialment durant la temporada d'estiu, assegura una afluència constant i un retorn d'inversió atractiu. Amb el negoci funcionant a ple rendiment i, a més, hi ha la possibilitat de canviar l'ús de la parcel·la.

No deixi passar aquesta oportunitat única d'adquirir un immoble amb característiques excepcionals en una ubicació immillorable.

Contacti'ns per a més informació i agendar una visita!

Comoditats

Jardí
Terrassa
Traster
Balcó
Armaris

Tour Virtual 360

Localització

Ven casa teva sense estrès i al millor preu.

Simplifica el procés de venda amb el nostre equip professional. ¡Llàmans ara!