Casa a Llagostera

Casa
 • 
Llagostera
5
 habitacions
3
 banys
330
 m2
Construït en 
1900
Per vendre
158.000
/mes
RESERVADA
exclusiva

Sobre la propietat

Oportunitat única al cor de Llagostera!

Presentem aquesta encantadora casa/xalet, ideal per a aquells que busquen un projecte de reforma personalitzat. Amb 330 m² construïts, aquesta propietat ofereix un sinfí de possibilitats en unir dues finques en una de sola. Ubicada en ple centre del poble, tindràs al teu abast tots els serveis necessaris: restaurants, botigues i més.

Els 2 habitatges, construïts el 1900, conserven l'encant de l'època i estan llestes per ser transformades segons els teus gustos i necessitats. Distribuïda en dues plantes, compta amb 5 amplis dormitoris, 3 banys complets, una terrassa perfecta per gaudir del sol i un balcó amb vistes a l'entorn. A més, disposa d'armaris encastats i un traster per a més comoditat.

L'orientació sud i oest garanteix una excel·lent il·luminació natural durant tot el dia. Inclou la possibilitat de construir garatge, una característica molt valorada a la zona.

Eleeva Homes s'encarregarà de realitzar la reforma i rehabilitació perquè puguis gaudir d'una casa a la teva mida. No deixis passar aquesta oportunitat de viure en un lloc amb història i encant. Per a més informació i visites, no dubtis a contactar-nos.

Fes realitat el teu somni de tenir una casa única a Llagostera! A més podem ajudar amb la reforma integral. Demana pressupost gratis i sense compromís.

Comoditats

Traster
Terrassa
Habitació de neteja
Jardí

Tour Virtual 360

Localització